Velkommen

Klubben har pt 17 medlemmer, som kommer fra det meste af Fyn, og vi har masser af plads til –  og brug for flere medlemmer.

Medlemmerne i klubben repræsenterer en bred vifte af uddannelser og fag:  Lektor, Økonomichef, Maskiningeniør, Afdelingssygeplejerske, Tandtekniker, Lægesekretær,  Arkivar,  Fodterapeut, læge, Lærer, Supp. Chain Manager, Sr. Quality Manager, H & S Specialist, Borgmester mv.

Klubbens medlemmer har også en mangfoldighed af personligheder, så der er altid anledning til en god snak om livet, verden og ikke mindst Zonta. Det giver fornøjelige og inspirerende klubmøder, hvor vi hører et spændende foredrag,  besøger en virksomhed eller et kulturelt arrangement.

Det praktiske klubarbejde medfører efter vor erfaring en bred tværfaglig og menneskelig kontakt, der giver et værdifuldt supplement til vort daglige engagement i job, kultur og samfund. Via klubbens tilhørsforhold til Zonta Danmark og Zonta International har medlemmerne rig mulighed for at opnå såvel nationale og internationale kontakter (netværk).

 

Følg os på Facebook:    https://www.facebook.com/Zonta Fyn

KLUB FAKTA
Klubnavn: Zonta Fyn – for hele Fyn med øer

Klubnummer: 1137
Charterdato: 12. december 1985
Mødedag: Tredje mandag i måneden
Antal medlemmer: 17

Kontakt: ZontaOdense@gmail.com