Formand Inge Merete Jensen overrækker donation til daglige leder for Reden Mette Guul.

 

Donation til Asylcenter Langeland

Donation til Asylcenter Langeland

 

odense-2007-groenlandsaften-9

Donation til Det Grønlandske Hus

DSC01866

Graduation for servicehund til fynsk kvinde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Servicehund til dansk handicappet kvinde

Projekter

Vi har doneret beløb og gaver til forskellige formål og har delt donationerne mellem lokale, nationale og internationale formål og projekter.

Her kan nævnes:

Donation til KFUK/Redens nye krisecenter: Ågården i Odense. Krisecentret har været et ønske længe, da almindelige krisecentre ikke kan modtage kvinder med misbrug.
I det kommende krisecenter vil der være 20 pladser og forskellige faggrupper tilknyttet. Man indgår en form for aftale med de beboere som flytter ind.

Flygtningecenter på Langeland har fået et gymnatikredskab, så deres kvindelige beboere kan dyrke gymnastik.

Vi har doneret et beløb til Zonta International’s projekt til bekæmpelse af Fistula i Liberia.

Det grønlandske hus i Odense har fået et beløb til tandlægehjælp til herboende grønlændere.

I forbindelse med klubbens 25 års jubilæum donerede vi 25.000 kr til NANU-børn. Nanu-børn er en organisation som arbejder med forbedr vilkårene for  grønlandske børn.

Reden Odense har fået et beløb til at sende nogle brugere på sommerferie, så det får et pusterum fra hverdagen, og forhåbentligt samler overskud til at søge hjælp til at forbedre deres hverdag.

Klubben har 2 gange doneret en servicehund til en dansk handicappet kvinde. En servicehund kan være en afgørende faktor for at lette hverdagen for en handicappet person. Hundene optrænes i forskellige praktiske funktioner, som kan hjælpe den handicappede ejer. Det kan være at åbne døre og skuffer, hente ting, tænde lyskontakten og ikke mindst være en god kammerat.  Hundene blev formidlet af foreningen STH og kostede ca. 70.000 kr. pr hund.  Se mere på  www. servicehunde.dk.  De 2 donationer er tjent ved at sælge henholdsvis vin og litografi.